Oslo 1. Baptistmenighet © 2012

Gaver med skattefradrag

Som en del av gudstjenesten og som en del av menighetslivet er kollekt og økonomiske gaver noe som hører naturlig til. Vi gir av hva vi selv har. Vi oppmuntrer til å gi - og selvsagt med et gledelig hjerte.

Det er fire måter å gi gaver/kollekt på:

  • Fast trekk av frivillig beløp fra konto, med skattefradrag
  • Gi gave via betalingstjenesten Vipps: 39946
  • Betale med kort via kortterminal
  • Kontanter via kollekt i gudstjenesten

For å gi, bruk Vipps-kode: 39946

 

Hvordan gi gaver med skattefradag

Når du gir en gave til menigheten, og setter beløpet inn på menighetens bankkonto med skattefradrag, får du redusert skatten med 25 % av gavebeløpet, begrenset oppad til kr 25.000,- pr år. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mye du ønsker å gi, men dette er en veldig flott måte gi til menigheten på. Bruker du Nettbank er det enkelt å legge inn et fast beløp hver måned.
For å få godkjent fradraget, må menigheten opplyse givers navn, adresse og personnummer til skattemyndighetene. Disse informasjoner er konfidensielle og kan ikke brukes i andre sammenhenger.

Om du ønsker å støtte arbeidet i Oslo 1. Baptistmenighet er vi takknemlig for det. 

Gaver med skattefradrag gis på konto 9230.09.59603

Hvordan gi via Vipps

Du kan når som helst benytte Vipps for å overføre dine gaver. Du trenger kun å ha appen Vipps på din smarttelefon klargjort for bruk, så er det lekende lett å gi det beløpet du ønsker. Gå inn slik at du kan søke opp mottaker, og skriv inn enten "39946" eller "Oslo 1. Baptistmenighet", så kommer mottakernavnet automatisk opp. Trykk på mottaker, velg fritt beløp og betal.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter